UVC Care’s luftrensere

Skab et bedre indeklima med en luftrenser

Et godt indeklima er afgørende for dit velbefindende. Symptomer som hovedpine og koncentrationsbesvær kan ofte skyldes et dårligt indeklima, og derfor er det altid værd at kigge på, hvordan man kan forbedre indeklimaet. Der er mange steder, der kan sættes ind, men der er ingen tvivl, at du kommer rigtig langt med en god luftrenser. I mange tilfælde er det vigtigt at kunne åbne vinduer og døre for at skabe ventilation og gennemtræk, men på mange moderne kontorer er det slet ikke muligt at åbne vinduer, da nye bygninger ofte er udstyret med klimaanlæg og ventilationssystemer i stedet – dog er det ikke altid nok, og derfor bør du overveje mulighederne med en luftrenser fra UVC Care.

 

Luftrenser imod astma, allergi og Coronavirus

Ikke nok med, at den nedsætter risikoen for hovedpine mm., så er en luftrenser også med til at skåne astmatikere og allergikere for vejrtrækningsbesvær, røde øjne der klør osv. Luftrenseren opfanger nemlig helt små partikler som pollen og støv, hvilket naturligvis skaber bedre vilkår for dem, der ikke kan tåle det. Derudover er vi i 2020 også blevet tvunget til at forholde os til Coronavirus, og hermed er det kun endnu vigtigere at få renset luften fra de smitsomme viruspartikler.

Vores luftrensere er udstyret med et helt særligt UVC-lys, der neutraliserer de fleste mikroorganismer og dermed gør det svært for Coronavirus, diverse bakterier, støv og svampe at sprede sig og formere sig i luften. Vi tilbyder luftrensere, der er specielt udviklet til at sørge for luftdesinfektion i alt fra frisørsaloner og sundhedsklinikker til caféer, hospitaler, butikker og meget andet.

Her kan du læse om vores forskellige luftrensere og desinfektionssystemer. Er du i tvivl om, hvilken luftrenser der vil være det bedste valg, så kontakt os på tlf. 70 22 01 76 for en uforpligtende snak.

Samtykke til UVC Care's brug af cookies. UVC Care indsamler oplysninger om dine besøg ved hjælp af cookies. Det gør vi for at måle hvor mange, der besøger uvccare.dk og hvordan hjemmesiden bliver brugt. Dermed kan vi udvikle indholdet og gøre hjemmesiden mere intuitiv at bruge.