UVC Care

 

Officiel dansk distributør af UVC-systemer fra Luxibel til bekæmpelse af bakterier og vira.

UVC Care er et datterselskab til Victory Holding ApS som arbejder med lys og lyd, afvikling af events, samt tours og festivaler de seneste 30 år. Vi er beliggende på Sindalsvej, Risskov, som de øvrige selskaber i koncernen.

Gennem samtaler med samarbejdspartner i udlandet, fik vi kendskab til netop brugen af UVC Lys, som ikke ligger fjernt fra vores hovedaktivitet. Med dette kendskab så vi muligheder i til dels at beholde arbejdspladser, og ikke mindst bruge vores viden i en trang tid.

UVC lys bruger vi allerede til rensning af vores udstyr, Så vores kunder kan være sikre at det udstyr de lejer er 100 % rengjort. For eksempel, en mikrofon er renset 100 %, og dermed ikke kan viderebringe en evt. smitte.

Der sker løbende en udvikling indenfor UVC lys som kan være med til at fremme folkesundheden og vores fælles fremtid. Vores viden og erfaring gennem arbejde med lys gør, vi kan sikre vores kunder de rette og korrekte informationer.

Vi tilbyder et produkt der er tiltænkt til mindre og større lokaler til fordelagtige priser.

 

Samtykke til UVC Care's brug af cookies. UVC Care indsamler oplysninger om dine besøg ved hjælp af cookies. Det gør vi for at måle hvor mange, der besøger uvccare.dk og hvordan hjemmesiden bliver brugt. Dermed kan vi udvikle indholdet og gøre hjemmesiden mere intuitiv at bruge.